NeraRAFT - Konjic

 • Lokacija
  Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuko Dzumhur bb, u srcu starog grada odmah pored Starog mosta. Nasa terasa, koja se nalazi nekoliko metara od rijeke Neretve, cini nasu lokaciju idealnom za pripremu prije svakog rafting puta. Uzivajte u setnji gradom, ili u prirodi i pogledu, prije samog polaska.
 • Zasto mi?
  Klub Rafting Neretva je nas obiteljski posao i uvijek se trudimo ici korak vise od drugih. Veliku paznju i znacaj dajemo kako sigurnosti tako i usluzi prema svim nasim gostima. Nasi vodici su prevezli stotine raftera i imaju veliki broj godina zajednickog iskustva u ovome poslu. Nas cilj nije samo vas "spustiti", vec put uciniti istinski nezaboravnim i odlicnim iskustvom.
 • Najjeftinije cijene
  Sa nasom prelijepom lokacijom, koja je ujedno i nas dom, u mogucnosti smo pruziti cijene povoljnije nego drugi. Jedan rafting izlet ce vas kostati samo 30KM po osobi. To je najpovoljnija cijena u Konjicu - GARANTOVANO!
 • Nasi licencirani skiperi su zaduzeni za sigurnost na raftingu
  Veoma bitan dio raftinga je i sigurnosni brifing koji se održava prije početka raftinga. Sigurnosni govor ukljucuje uputstva za ponasanje na camcu, nacin sjedenja, veslanja i postupanje u nepredvidjenim okolnostima. Nasi vodici za kanjoning su momci koji su prvi u nasoj zemlji dobili licence za kanjoning! Izuzetno su vješti, fizicki spremni i lično su otkrili neke od do skoro neistraženih kanjona.
 • Besplatan parking i Wi-Fi!
  U našem Rafting centru imamo besplatan Wi-Fi internet kao i besplatan parking.
 • Idemo!
  Zelja nam je u vama probuditi avanturisticki duh. Nije vam potrebna oprema ili iskustvo. Bez obzira na godine i pol! Sve sto trebate je avanturisticki duh. Mi cemo se pobrinuti za sve ostalo. Rezervisi sad!
Kako nas pronaci
Karta:


Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuke Dzumhura bb, odmah pokraj Starog mosta.

rafting basta Neretva
Agencija za sportski turizam NeraRAFT Konjic
 

Konjic, Stari grad 8400
BB