• Nezaboravno iskustvo
  rafting avanture
  Konjic
  Saznajte vise
 • Iskustvo i oprema
  Potrebni
  Nisu vam

Rafting na Neretvi - klub NeraRAFT

Rafting klub NeraRAFT je prvi registrovani rafting klub na ovim prostorima!
Nasa posvecenost i profesionalnost, organizacija i prava porodicna dobrodoslica su samo neki segmenti naseg poslovnog uspjeha!
DOBRODOŠLI NA RAFTING NERETVOM!

O nama

Rafting Neretva

Sezona 2021

Rafting Neretva - sezona 2021, od marta do oktobra! Rafting ture i sve ostale naše outdoor aktivnosti organizujemo svaki dan u toku sezone. Rafting na Neretvi je najbolja adrenaliska avantura! Pogledajte naše ponude i napravite rezervaciju.

ponuda…

Team building

Team building na raftingu Neretvom! Organizujte i rezervišite termin za team building za zaposlene u svojoj kompaniji. Popularne aktivnosti za Team building na raftingu na Neretvi:
Rafting + posjeta Titovom bunkeru + nocenje, ili isplanirajte izlet po vasoj zelji!

Ponuda

Domaca hrana

Sva hrana koju pripremamo našim gostima je ogranskog porijekla, pripremana na tradicinalan način, po receptima sa našeg podneblja. Naša kuhinja je jedna od usluga na koju smo najviše ponosni i koja nas zasigurno odvaja od ostalih.

O putu i raftingu
 • Galerija slika
  SLIKA KAŽE VIŠE OD 1000 RIJEČI.
  VODJENI TIME, ZA VAS SMO U NEKOLIKO GALERIJA ODABRALI SAMO NEKE FOTOGRAFIJE,
  DA VAM PRIKAŽEMO NAŠ KAMP, SMJEŠTAJ,
  ADRENALISKI RAFTING, ŠETNJE PRIRODOM.
 • Galerija slika
  SLIKA KAŽE VIŠE OD 1000 RIJEČI.
  Pogledajte fotografije: sa raftinga, smještaja, hrane, iz kampa, iz prirode.

Veliko iskustvo i znanje u ovoj oblasti ucinilo nas je najboljom rafting agencijom u Konjicu. Pružiti nezaboravno i kvalitetno avanturisticko iskustvo našim klijentima je naš prioritet. Rijeka Neretva važi za jednu od najboljih u svijetu kada je rafting u pitanju pa Vas zbog toga pozivamo da se i sami u to uvjerite. Dodjite i pridružite nam se. Ljubazno i profesionalno osoblje ce biti uz Vas cijeli put. Garantujemo da cemo nadmašiti vaša ocekivanja.

Svi naši skiperi su vrhunski obuceni i svaki naš put je detaljno isplaniran uzimajuci u obzir iskustvo i fizicku spremnost raftera, te smo zbog toga ponosni što možemo reci da za svakoga imamo odgovarajucu ponudu.

Rafting klub NeraRAFT je tu za vas da vam ponudi najbolje rafting ture na rijeci Neretvi, jedinstveno adrenalinsko iskustvo i druge aktivnosti,
izlete, hiking, kayaking, kanjoning u netaknutoj prirodi. Naša misija je da budemo vaše ADRENALINSKO RAFTING ISKUSTVO!

ZAPAMTITE: Za većinu naših ponuda ne postoji minimalan broj učesnika jer želimo da napravimo naše ture najfleksibilnijim mogućim. Ukoliko imate ideju za vaš odmor sa nama, možemo da kombinujemo naše ponude i kreiramo aranžmane po vašim željama.

Agencija za sportski turizam NeraRAFT
Konjic
 

Konjic, Stari grad 8400
BB